d’Hersigny Textiles ambassadeursclub

FILOSOFIE
Het Ambassadeurschap van d’Hersigny Textiles is uit de volgende overtuiging ontstaan.

“Zaken doen” is in de meeste gevallen niet uitsluitend handel tussen een leverancier en opdrachtgever (lees klant, c.q. relatie). Er moet sprake zijn van een partnership waarin leverancier en opdrachtgever tevreden en blij zijn met elkaar, zodat er een win-winsituatie ontstaat. Als dat het geval is zullen opdrachtgevers enthousiast hun relaties over de leverancier informeren, terwijl de leverancier trots vertelt over de levering en het bedrijf van zijn opdrachtgevers. Deze mond-tot-mondreclame is voor ieder bedrijf van groot belang en wordt vaak onvoldoende belicht.  

Vanuit deze filosofie is de Ambassadeursclub van d’Hersigny Textiles opgericht omdat wij heel blij  
zijn met al onze klantrelaties en dankbaar voor deze reclame en doorverwijzingen. Deze klantrelaties zijn onze Ambassadeurs en daar zijn wij bijzonder trots op!


AMBASSADEUR WORDEN
Ambassadeur van d’Hersigny Textiles kunt u dus heel gemakkelijk worden. Op het moment dat wij van U, onze relatie, een doorverwijzing hebben ontvangen wordt u door ons benaderd om ambassadeur te worden. Meer hoeft u hier niet voor te doen, de doorverwijzing is voldoende, omdat wij bij iedere nieuwe klant informeren hoe deze bij ons terecht is gekomen.
Als u dus in aanmerking komt voor het ambassadeurschap dan wordt uw bedrijfslogo, persoonsnaam en bedrijfsgegevens vermeld in onze lijst van Ambassadeurs. Deze vermelding vormt dan tevens een link naar uw eigen website. Partnership noemen wij dat bij d’Hersigny!

Register van Ambassadeurs